Restaurantul Nargila Grill&Bar din Bucuresti s-a redeschis recent dupa un amplu proces de modernizare, noul design avand la baza stilul marocan reinterpretat in contemporan. In urma reamenajarii, restaurantul are o suprafata de 360 de metri patrati si este impartit pe doua niveluri unite de zona scarii ce este inconjurata de corpuri de iluminat aranjate asimetric. Parterul reprezinta zona de lounge iar etajul combina piese de mobilier specifice restaurantului dar si un divan. Acesta pastreaza in totalitate stilul oriental cu lampi, covoare tesute manual, texturi si accesorii colorate. Barul, care ocupa o mare parte din parter, este realizat dintr-un blat de lemn imbracat cu un trafor din fier, iar zona de perete cu accente industriale prin rafturi de fier. Culoarea mobilierului si materialul de plus au fost alese din inspiratia interioarelor traditional marocane, schema de culori reflectata fiind turcoaz si ocru, iar peretii au fost decorati cu trafoare cu model specific stilului Moorish. Proiectul de reamenajare a fost semnat de biroul de arhitectura 2Deco Design, prin arhitecta Alina Stoian.
Odata cu procesul de transformare a fost modificat si meniul de mancare, acesta cuprinzand in prezent preparate din bucataria din nordul Africii si Orientul Mijlociu, precum si preparate din bucataria internationala, printre care si o selectie de burgeri. Din meniul vechi, restaurantul a pastrat hummus-ul in diferite variante, cu tahini, carne sau ciuperci dar si Shakshouka, kebab sau salata arabeasca si Fattoush.
Nargila Grill&Bar Bucuresti s-a deschis acum cinci ani in Bucuresti, pe Str. Bibescu Voda 1, iar cel de-al doilea restaurant sub acest brand a fost deschis in Sinaia, pe Bd. Carol I la parterul Hotelului Sinaia.
Arata foarte frumos, iar acele corpuri de iluminat se potrivesc perfect cu atmosfera orientala a restaurantului.