Noi sortimente de ecleruri in cele trei locatii Le Grenier à Pain
Le Grenier à Pain a lansat recent noi sortimente de ecleruri, realizate dupa retete originale frantuzesti in laboratoarele proprii. Alaturi de clasicele sortimente cu ciocolata, cafea, fistic si vanilie, deja existente in meniu, acum sunt disponibile: Eclerul Noisette (crema de patiserie cu pudra naturala de alune), Eclerul Meringuée au Citron (crema de patiserie cu pudra naturala de lamaie), Eclerul Framboise (crema de patiserie cu insertie de frisca si capsuni), Eclerul de Cocos (crema de patiserie cu nuca de cocos) si Eclerul Café (crema fina de vanilie cu insertie de cafea).
“Eclerul este unul din cele mai cerute deserturi de la Le Grenier à Pain, astfel ca am extins gama cu noi sortimente. Pentru fiecare gust in parte. Ca si reactii pana in acest moment, va pot spune ca, din noile sortimente, barbatii prefera, in general, Noisette si Café, iar doamnele si domnisoarele aleg de cele mai multe ori Eclerul Merinque au Citron sau Eclerul Framboise. Ambele au o textura fina si delicata”, a declarat Andrei Catalin Pop, general manager Le Grenier à Pain Romania.
Le Grenier à Pain ofera si un meniu de patiserie divers, care include croissant cu unt, pain au chocolat, fursecuri cu ciocolata sau vanilie, escargot cu nuca sau stafide, checuri cu portocale confiate, cozonaci, cu un meniu de cofetarie delicios (ecleruri, tarte cu ciocolata neagra sau multifruct, prajiturile Elysée si Framboise, macarons, cupcakes, mousse-uri fine, cake pops, millefeuille vanille sau chocolat), sandvisuri, tartine, quich-uri, dulceturi traditionale sau bonbons d’enfance au chocolat artisanal.
De asemenea, noul meniu de restaurant include preparate delicioase ce pot fi savurate atat in restaurantele Le Grenier à Pain, cat si prin serviciul de catering Le Grenier à Pain, cum ar fi: Terrine Foie Gras, Tartine cu icre de Manciuria, Tartine cu branza feta gratinata si rosii uscate la soare, supa de creveti cu lapte de cocos, ratatouille de legume, file de biban de mare cu sos Bearnaise si orez salbatic, John Dorry rumenit in cuptor cu hribi, tigaie cu fructe de mare si ciuperci de padure, cotlet de manzat cu rucola si dulceata de ardei iute, Filet mignon tras in unt cu hribi in sos propriu, pulpa de rata cu varza rosie si mar Renette, chimen si sos de portocale, ciocanel de berbecut la vatra cu legume alese, piept de rata cu mere caramelizate si dulceata de ardei iute.
Le Grenier à Pain este prezent in Romania in trei locatii: pe bulevardul Nicolae Caramfil nr.87, Bucuresti, in rondul Pietii Alba Iulia, din Bucuresti, si in Centrul Vechi, pe strada Franceza nr 38-42 din Bucuresti.
Cmentariile sunt închise