Noul meniu NUBA Summervibes, lansat in cadrul unei cine organizate impreuna cu ‘Alist Magazine
Noile preparate ce compun noul meniu al restaurantului NUBA de pe malul lacului Herastrau au fost lansate la finalul lunii iulie, in cadrul unei cine organizate impreuna cu ‘Alist Magazine.
Invitatii la eveniment au degustat in premiera noul meniu din a carui componenta amintim preparate precum: spicy fish mini-tacos, truffle takoyaki, Mongolian beef, foie gras donburi, ohio miso glazed, si nu in ultimul rand 3 feluri de desert: chocolate tree trunk cu truffle mousse, cheese cake cu mango si papaya, sudachi trifle and orange panna cotta.
Pe langa deliciile pregatite de Chef Catalin Petrescu, meniul include si unele dintre cele mai apreciate deserturi din Bucuresti realizate de Pastry Chef Rares Cristian Dinu.
„Pentru a le oferi clientilor sai experienta unui spectacol de arome, noua varianta de meniu e mai bogata in retete apetisante, mai indrazneata in savoare si mai irezistibila. Experienta asian-fusion cu influente peruane garanteaza ca Nuba #summervibes se afla pe lista locurilor cu preparate fine dining din Bucuresti”, au declarat reprezentantii Nuba.
Grupul NUBA este format din Nuba Cafe, Nuba Winter si Nuba Summervibes. Planurile de viitor ale grupului vizeaza noi lansari de locatii pentru sfarsitul acestui an, precum si un proiect deosebit pentru anul viitor, NUBA Mamaia. Mai multe detalii despre planurile de viitor, in interviul acordat Horeca Insight „Planurile actionarilor Nuba: Inca trei noi locatii si implementarea unui sistem de franciza, pentru extinderea in tara si strainatate”
Cmentariile sunt închise