Orezul, „vedeta” noului meniu in editie limitata lansat de Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe lanseaza un nou meniu in editie limitata, ce va contine o serie de preparate in care vedeta este orezul. Cele cinci feluri de mancare cuprind arome de pe toate continentele, incepand cu Bibimpab care contine orez brun, mirodenii asiatice, chiftelute si Kimchi picant, si pana la Jambalaya cu creveti, pui si carnati Andouille.
Noile preparate sunt:
- BIBIMBAP – Orez brun cu mirodenii asiatice, servit cu chiftelute din carne de porc si vita, sos Sriracha si garnitura de ardei rosu, morcov, castravete, ceapa verde si Kimchi picant. Totul este invaluit intr-o glazura irezistibila Honey Sriracha.
- BBQ SHRIMP NOODLE BOWL – Creveti la gratar, glazurati cu sos de soia, usturoi, ghimbir si susan, serviti pe un pat de taitei stropiti cu otet din vin si acompaniati de frunze fragede de varza Napa. Se adauga la final bucatele crocante de Wontons, suc de lamaie, ceapa verde si seminte de susan.
- SOUTHWEST MEATBALL BOWL – Orez brun asezonat in stil Cajun, servit alaturi de chiftelute cu carne de vita si Chorizo, bucati de avocado, Pico de Gallo si branza. Servit cu dressing cremos Chilli Lime si bucati de tortilla picanta.
- JAMBALAYA CREOLE STYLE – Jambalaya cu creveti, carnati Andouille, carne frageda de pui, ardei, ceapa, rosii, telina si ceapa verde.
- CHILLI LIME CHICKEN BOWL – Orez brun condimentat servit alaturi de pui la gratar, marinat cu Chilli Lime si garnisit cu bucatele de avocado, Pico de Gallo, fasole neagra si boabe de porumb copt.
“Hard Rock incearca mereu sa aduca in meniu noutati care reflecta ultimele tendinte culinare. Din acestea sunt inspirate si preparatele din meniul Rock’n’Bowl. Cele cinci produse incorporeaza ingrediente si arome deosebite pentru o reinterpretare unica a felurilor pe baza de orez”, a declarat Darryl Mickler, Director de Cercetare si Dezvoltare.
Meniul Rock’n’Bowl va fi disponibil pana pe data de 13 martie a.c.
Cmentariile sunt închise