Până pe 19 iunie, S.Pellegrino Young Chef Academy caută și promovează cei mai talentați bucătari sub 30 de ani
Competiția S.Pellegrino Young Chef Academy 2024-2025 aduce în atenția publicului cei mai talentați bucătari ce au în mâini viitorul gastronomiei
S.Pellegrino a lansat o nouă ediție a Concursului S.Pellegrino Young Chef Academy, inițiativa globală de a descoperi și îndruma cei mai promițători și talentați tineri bucătari.
Competiția S.Pellegrino Young Chef Academy este mult mai mult decât un concurs culinar. Cei care participă se alătură proiectului ambițios S.Pellegrino Young Chef Academy pentru a face lumea un loc mai bun prin mâncare. Participanții au oportunitatea unică de a se alătura unei comunități internaționale și de a fi ghidați prin accesul la informații utile, mentorat, rețele și oportunități de carieră. Pe parcursul competiției, aceștia sunt îndrumați îndeaproape de bucătari de renume mondial, care îi vor ajuta să-și aducă viziunea asupra viitorului și abilitățile lor culinare la nivelul următor.
Competiția S.Pellegrino Young Chef Academy 2024-25 se adresează tinerilor bucătari care doresc să se provoace pe ei înșiși și abilitățile lor, câștigând în același timp vizibilitate globală. Tinerii bucătari cu vârsta sub 30 de ani se pot înregistra pe http://sanpellegrinoyoungchefacademy.com/the-competition/application-form până pe 19 iunie 2024, prin depunerea rețetei unui fel de mâncare reprezentativ care le pune în evidență viziunea personală, abilitățile unice și creativitatea. Ca și în cazul edițiilor anterioare, prima fază de selecție va fi evaluată de ALMA, Școala Internațională de Arte Culinare Italiene. ALMA va defini o listă scurtă de tineri bucătari care vor participa la Finalele Regionale care vor avea loc pe tot globul în a doua jumătate a anului 2024.
Câștigătorii regionali vor concura la Marea Finală pentru a câștiga Premiul S.Pellegrino Young Chef Academy 2024-2025. Pentru a câștiga titlul, bucătarii trebuie să impresioneze marele juriu global – un juriu recunoscut cu bucătari de renume internațional – demonstrând abilități tehnice de neegalat, precum și creativitate. Câștigătorul trebuie să demonstreze și o puternică convingere personală în ceea ce privește gastronomia, pentru a putea convinge juriul de capacitatea lui de a deveni un catalizator al schimbării pozitive. Bucătarul Nelson Freitas a triumfat la ultima ediție, devenind cel mai bun bucătar din lume sub 30 de ani.
În timpul competiției, aplicanții vor concura și pentru trei premii suplimentare care vor recunoaște convingerile și abordările variate ale tinerilor bucătari pentru a crea schimbări pozitive în societate prin mâncare:
Cmentariile sunt închise