Pizza Hut introduce in toate restaurantele sale noul concept de meniu extins, semnat de Chef Nico Lontras
Pizza Hut a anuntat implementarea conceptului extins de meniu, ce poarta semnatura lui Chef Nico Lontras si care a fost lansat initial in locatia din Piata Romana in toate cele 22 de restaurante la nivel national.
Noul meniu combina gustul clasic al produselor populare americane cu viziunea inovatoare a lui Chef Nico Lontras, aducand in bucatariile Pizza Hut o varietate de experiente culinare precum: coaste cu sos sweet chili, burgeri, tacos, aripioare cu sos barbeque, deserturi, cocktail-uri alcoolice si non-alcoolice si multe altele.
„Pizza Hut este un brand cu traditie, care a reusit sa ramana mereu actual, prin produse unice, originale si gustoase, dar si prin atmosfera de care clientii se bucura, odata ce ne trec pragul, in compania celor dragi. Daca, pana de curand, ei reveneau in restaurantele noastre pentru acele retete preferate de pizza si paste, anul acesta ne-am dorit sa ii surprindem si mai mult, in acelasi cadru familiar pe care il indragesc. Totul a inceput anul trecut, odata cu lansarea noului meniu in restaurantul Pizza Hut din Piata Romana, care s-a bucurat si de un nou design, contemporan, urban, iar acum culmineaza cu introducerea meniului in toate restaurantele din tara, oferind clientilor nostri o experienta cu totul diferita. Astfel, Pizza Hut face o miscare indrazneata de business si se repozitioneaza pe piata de food service din Romania cu un meniu mult mai variat, adresat unui public divers”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group S.A.
Cmentariile sunt închise