Meniul tipic american al Hard Rock Cafe s-a imbogatit, de la 1 octombrie a.c., cu o serie de preparate fara carne, pentru un interval limitat de timp. „Noul meniu este disponibil de la 1 octombrie, cand se serbeaza Ziua Mondiala a Vegetarienilor si va cuprinde o selectie de burgeri, wrap-uri, salate si sucuri naturale. Printre noile opțiuni se numara Quinoa Burger, Black Bean Burger si Tofu & Ginger Salad”, precizeaza oficialii restaurantului.
Meniul vegetarian include produse din bucataria americana clasica, intr-o noua interpretare, pastrand insa neschimbate ingredientele proaspete si stilul original al restaurantului. Clienții sunt asteptați in luna octombrie pentru a degusta noile preparate sau pot intra pe www.hardrock.com/bucharest sau www.facebook.com/bucharest pentru mai multe informații.
Pe larg, meniul vegetarian va include:
– Kefta Burger – Burger gatit in casa, din cartofi, ciuperci Shitakes si Portabella, fulgi de ovaz, acompaniat de humus picant, salata rucola si rosii.
– Quinoa Burger – Burger gatit in casa, din quinoa, ceapa rosie, ciuperci Portabella, oua, branza Cheddar, nuci picante, fulgi de ovaz, sos de soia si pesmet Panko, acompaniat de humus, salata rucola, rosie si inele de ceapa la gratar.
– Tofu & Ginger Salad – Mix de salata, tofu, ridiche alba Daikon, morcovi, hrean, asparagus si ghimbir murat, asortate cu vinegreta pe baza de otet din vin de orez.d
– Roasted Root Vegetable & Kale Salad – Mix de kale si legume radacinoase (sfecla, morcovi si nap), nuci picante, tofu, ceapa verde, asezonate cu vinegreta pe baza de otet de mere.
– Roasted Beetroot Salad – Frunze de spanac si sfecla coapta, impreuna cu branza feta si nuci picante, peste care adaugam sos cu miere si otet balsamic.
– Black Bean Wrap – Tortilla umpluta cu boabe de fasole neagra, tofu la gratar, orez brun, ceapa rosie, ardei gras, porumb, rosii, ardei jalapeno, usturoi, miere si crema de tofu cu lime si usturoi.
– Roasted Squash & Walnut Pesto Wrap – Tortilla umpluta cu dovleac copt, ceapa rosie, mix de salata, sos balsamic si pesto picant din nuci.
“Cererea pentru produse vegetariene s-a marit odata cu interesul crescut al clienților pentru o alimentatie bazata, in mai mare parte, pe produse de origine vegetala. Hard Rock Cafe s-a inspirat din bucataria internaționala, dar si din cea cu specific local, pentru a crea preparate pe care vegetarienii si iubitorii de carne sa le indrageasca in egala masura”, a spus Antonio Bautista, Senior Vice President of Franchise Operations la Hard Rock International.
Cmentariile sunt închise