Produse in editie limitata in meniul brutariilor Paul

Brutariile Paul si-au imbogatit meniul cu o „colectie” de produse dedicate sarbatorii indragostitilor. In luna februarie, la Paul sunt disponibile noile sortimente de eclere cu ciocolata sau zmeura proaspata, prajituri Millefeuilles cu fructe exotice, macarons si torturi in forma de inima.

In noua gama se regasesc doua sortimente de eclere: Éclair 3 choco (cu crema de ciocolata alba, neagra si cu lapte) si Éclair framboise (cu crema de vanilie, crema de zmeura si zmeura). Prajiturile in editie limitata sunt cele doua sortimente de Millefeuille: cu crema de vanilie si zmeura si cu multe fructe exotice si parfumate, ambele in forma de inima. Renumitele macarons se gasesc in variantele cu arome de ciocolata, vanilie si zmeura, iar briosele frantuzesti Tropezienne, acoperite cu glazura de ciocolata si vanilie, au luat si ele forma inimii.

„De la un an la altul, ziua indragostitilor devine o sarbatoare tot mai populara printre romani. Si pentru ca franceza este limba universala a iubirii, la Paul invitam indragostitii sa gaseasca inspiratie si cadouri de efect, in noua colectie de Valentine’s Day. Cele mai apreciate deserturi din meniul Paul iau forma de inima si devin o declaratie in sine pentru cei care le primesc″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul Romania.

Brutariile Paul vor sarbatori luna indragostitilor prin concursuri dedicate pe paginile de Facebook si Instagram. Cei care participa pot castiga deserturi in forma de inima.

carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise