Produsele Paul, disponibile la comanda prin serviciile de Catering si Candy Bar
Lantul de brutarii Paul a lansat serviciile de Candy Bar si Catering, prin care pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse.
Serviciul de Catering ofera clientilor o gama diversificata de produse dulci sau sarate, in varianta mini, din meniurile Collection Salée si Collection Sucrée: mini sandwich-uri, mini quiches sau croissante sarate, mini eclairs, mini macarons, Choux à la creme sau Coeur pavlova.
Inspirat de evenimentele din inalta societate franceza, Candy Bar-ul include o gama variata de deserturi: mini viennoiserie (mini foietaje dulci), mini croissants sucres (mini croissante dulci), mini tartelettes (mini tarte cu fructe), mini eclairs, mini macarons, mini moelleux (mini prajituri), Choux à la creme si Coeur pavlova. Clientii isi pot personaliza platourile si selecta preparatele care se potrivesc cel mai bine cu tipul evenimentului organizat. In plus, pot opta pentru Chariot-ul Paul, conceput special pentru a se potrivi in orice decor.
”Candy Bar-ul de la Paul a fost gandit pentru a aduce evenimentelor mai multa savoare si culoare. Preparatele sunt atent selectionate si se completeaza perfect cu serviciul de Catering disponibil in oferta noastra. Pentru a crea un moment cat mai aparte, punem la dispozitia clientilor toate serviciile de logistica necesare, accesorii pentru decor, dar si posibilitatea de a personaliza pachetul cu specialitatile cu care i-am obisnuit pana acum in brutarii”, spune Ovidiu Albu, Director General, Paul Romania.
Serviciile de Catering si Candy Bar se adreseaza petrecerilor aniversare, reuniunilor de familie, botezurilor, nuntilor sau evenimentelor corporate. Pretul pachetelor difera in functie de amploarea evenimentului si de numarul de invitati.
Serviciile de Catering si Candy Bar sunt disponibile doar in Bucuresti, Cluj si Constanta.
In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 18 brutarii in patru orase.
Cmentariile sunt închise