Profesionistii din industria Horeca, premiati la Gala Premiilor HORECA – Dupa 20 de ani

Creatorul celui mai vechi brand de vin dedicat Horeca, cel mai vechi oenolog , angajat al unei singure crame, cel mai vechi ospatar angajat in acelasi loc cel mai vechi restaurant, cea mai veche companie de catering sunt doar cateva dintre categoriile premiate la Gala Premiilor HORECA – Dupa 20 de ani, in prezenta a peste 300 de persoane din industria Horeca. La eveniment au participat reprezentanti ai peste 50 de companii, importatori, distribuitori, restaurante, hoteluri, precum si peste 100 de clienti finali, consumatori de servicii Horeca.

Gala a fost gazduita de Virgil Iantu, alaturi de Simona Mardale, Director de Marketing si Vanzari LILIAC, initiatoarea conceptului.

Au fost 20 de nominalizari si premianti, precum si 4 premii speciale.

Premiantii galei sunt:

Categoria I. VINURI/OAMENI

1. Creatorul celui mai vechi brand de vin dedicat HORECA – acordat domnului Guy de Poix, in memoriam. Premiul a fost ridicat de enologul Aurel Rotarescu.

2. Cel mai vechi OENOLOG, angajat al unei singure crame – enologul Ioan Buia

3. Primul fondator al unui lant de magazine specializate de vin – Catalin Paduraru

4. Cel mai vechi formator de opinie din industria vinului – Laurentiu Achim

5. Cel mai vechi jurnalist din industria vinului – Cezar Ioan

6. Cea mai mare investitie private in industria vinului – Claudiu Necsulescu

Categoria II. HOTELURI

1. Cel mai mare lant hotelier cu capital autohton – Phoenicia Hotels & Resorts

2. Cel mai bun hotel-concept, cu capital romanesc – Hotel Privo

3. Simbolul industriei hoteliere din Bucuresti – Intercontinental

Categoria III. Restaurante

 1. Cel mai vechi si popular restaurant din Bucuresti (acelasi loc/specific/proprietar) – White Horse

2. Cel mai vechi si popular restaurant de pe litoral – Irish Pub, Constanta

3. Cel mai vechi si popular restaurant din zona montana – Coliba Haiducilor, Brasov

4. Cea mai veche companie de catering (acelasi proprietar) – Privileg Catering

5. Cel mai vechi ospatar angajat in acelasi loc – Ion Botescu, Caru’ cu Bere

6. Cel mai vechi Chef expat – Antonio Passarelli

7. Premiul pentru excelenta in actul artistic in restaurantele din Bucuresti – Valentin Albesteanu, Caru’ cu Bere

Categoria IV. Importatori/Distribuitori/Soft/Publicatii

1. Cel mai vechi importator si distribuitorspecializat pe echipamente HORECA – Bilancia

2. Cel mai vechi importator de peste si fructe de mare proaspete specializat HORECA – R Family

3. Cel mai vechi producator de software specializat Horeca – TCNET

4. Premiul pentru longevitate a unei publicatii dedicata HORECA – Horeca Romania

Premii Speciale

1. Premiul Zona ECO by Green Group – Social 1/Stadio

2. Premiul pentru activitatea de educatie si formare in HORECA – Joseph Hadad

3. Premiul pentru inovatie si reinterpretare in HORECA – Social 1/Stadio

4. Premiul pentru popularitate in HORECA – Carmen Savu

Gala HORECA Dupa 20 de ani, organizata de Asociatia ARMSA (Asociatia Romana pentru Sprijinirea Mediului de Afaceri) si sustinuta de Crama LILIAC si Bilancia, a avut ca scop recunoasterea unor oameni speciali, care au pus bazele industriei , pasionati pe viata de HoReCa. Oameni care si-au construit o cariera in acest domeniu, mizand pe profesionalism, calitatea serviciilor, integritate, longevitate si etica in relatia cu clientii.

Multumirile se indreapta catre toti sponsorii care au crezut in idee si au sustinut evenimentul, implicandu-se activ – Porr, Green Group, Sigurec, Jidvei, Borsec, Parma Food, Privileg Catering, Sorla, Boem Club, Coffee Solutions Moak Romania, Althaus, Enrose, TLC, Five’s, Document.

Partnerii media ai evenimentului au fost Magic FM, Horeca Romania, Smart FM, Trends by HRB Expert, BIZ, Sapte Seri, Top Hospitality, Food & Bar, Life.ro, vinul.ro, Agentia de Presa Mondena, Vin2.ro.

 

 

Cmentariile sunt închise