Radu Tanase, actionar Calif: „Vrem sa avem 10 locatii Condimental pana la finalul lui 2018”
Fondatorii Calif vor deschide prima unitate in franciza sub brandul Condimental luna viitoare (decembrie, n. red.), in zona Obor din Capitala. Noul restaurant, ce va avea o capacitate de 50 locuri si va dispune si de o terasa cu aproximativ 30 de locuri, va miza pe atuurile implementate de conceptul Condimental odata cu lansarea primei locatii, cea de pe Bd. Marasesti.
„Conceptul Condimental are drept puncte forte calitatea preparatelor, dar si rapiditatea in serivire. Cred ca odata cu Condimental am resetat, ca sa zic asa, istoria QSR: oferim combinatii foarte echilibrate din punct de vedere nutritional – de exemplu, Kebun, in variantele sale, reprezinta combinatia optima intre carne, carbohidrati si salata. In ceea ce priveste metodele de preparare, am achizitionat cuptoare performante, ce pot fi controlate chiar de pe telefon, si oferim produse preparate la cuptor sau la abur. De asemenea, au fost eficientizate fluxul de lucru si procedurile de servire, pentru a evita o problema cu care ne confruntam in trecut, cozile. Avem destule argumente pentru a spune ca am avansat in acest domeniu, al locatiilor QSR”, spune Radu Tanase, actionar Calif & Condimental”
La inceputul lui noiembrie, a fost inaugurata si o a doua locatie proprie sub acest brand, in zona Piata Victoriei, mai exact la parterul cladirii de birouri America House. Restaurantul are 48 de locuri in interior si 34 de locuri pe terasa.
In ceea ce priveste planurile de expansiune, Radu Tanase a precizat ca dezvoltarea Condimental se va face si prin franciza, iar pe termen mediu nu exclude extinderea in strainatate.
“Incercam sa ne alegem doar parteneri strategici, capabibil sa inteleaga un model de business tip franciza, cu experienta in retail, in general, si capacitate de gestionare multiple locatii. Mai avem conexiuni si, in scurt timp, poate Condimental va pleca peste ocean. In Romania, ne-am propus sa ajungem la un numar de 10 locatii pana la finalul lui 2018”, a declarat Radu Tanase pentru Horeca Insight.
In tara, proprietarii Calif & Condimental vizeaza deschiderea atat a unor locatii amplasate stradal, in intersectii importante sau pozitionari pe arterele principale din Bucuresti, in zone cu densitate mare de birouri in zone rezidentiale cu trafic pietonal important in timpul zilei, precum si in centre comerciale si cladiri de birouri. De asemenea, lantul Condimental va “iesi” din Capitala, fiind vizate principalele orase din tara.
Cmentariile sunt închise