Restaurantul L’Atelier si-a reinnoit meniul

Restaurantul L’Atelier – l’art culinaire, propune un nou meniu gourmet semnat de Chef Samuel le Torriellec.

Meniul restaurantului L´Atelier se reinnoieste cu fiecare anotimp si se bazeaza pe cultura si rafinamentul gastronomiei franceze, iar noile preparate mizeaza pe maiestria si bucuria de a gati ale chef-ul francez, Samuel Le Torriellec.

Printre noutatile sezonului se numara: Monkfish gatit la foc mic in unt semi-sarat, risotto cremos cu cerneala de sepie si tarhon; Gratin de crab de Atlantic, posat in apa de mare, servit in cochilie cu risotto, rosii cherry si curry; Scoici St. Jacques gatite in unt semi-sarat, risotto cu gorgonzola si bacon aromatizat cu ulei de trufe; Momite de vitel cu ciuperci morilles, gnocchi facuti in casa si sos pesto; Souffle de ciocolata cu inghetata de vanilie facuta in casa; Tarta frangipane cu migdale si inghetata facuta in casa.

L’Atelier propune oaspetilor sai o bogata colectie de vinuri romanesti si internationale care reuneste peste 100 de etichete de pe 5 continente.

Chef-ul francez Samuel Le Torriellec se ocupa personal de alcatuirea selectiilor pentru evenimentele private si creeaza meniul pentru business lunch, evenimente exclusive si pentru cinele festive.

“Pentru mine fiecare nou meniu este ca o panza de pictura. E o noua provocare. Imi aleg cateva ingrediente principale si incep sa pictez. Este un intreg proces bazat pe rafinament si armonie, condimentat cu inventivitate si indrazneala. Imi doresc mereu ca oaspetii restaurantului L’Atelier sa se bucure in fiecare sezon o noua experienta culinara”, declara Samuel Le Torriellec, Chef L’Atelier.

Pentru seara de Revelion, Hotel Epoque organizeaza o cina speciala in restaurantul L’Atelier – l’art culinaire, cu un meniu gourmet si muzica live. Concertul live de pian vine sa intregeasca eleganta serii si sa acompanieze clinchetul discret al paharelor ciocnite in primele ore ale Noului An.

„Pasiunea pentru arta culinara este definitorie pentru restaurantul L’ Atelier, asa cum eleganta si standardele inalte fac parte din ADN-ul Epoque. Cina pe care o propunem pentru noaptea de Revelion mizeaza pe aceste valori, de la selectia meniului, pana la alegerea genului muzical. Vom intampina anul 2016 printr-o noua experienta memorabila”, spune Diana Popescu, Owner & CEO Hotel Epoque.

 

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise