Simbio Kitchen&Bar s-a redeschis recent intr-o noua locatie, intr-o casa ce dateaza de la inceputul secolului XX, pe strada pe strada Negustori nr. 26. Reabilitarea imobilului a inceput in primavara anului 2014 si a fost implementata de biroul de arhitectura SYAA, sub coordonarea Elizei Yokina.
Cu o capacitate de 90 de locuri, distribuite pe doua niveluri, Simbio Kitchen&Bar ofera un meniu mai extins, dar pastreaza si preparatele cele mai populare, precum asian beef salad, turkey ham sandwich sau french toast-ul cu care si-a obisnuit clientii de-a lungul timpului. Pe langa meniul pentru cina, care variaza in functie de sezonalitatea unor ingrediente sau de inspiratia bucatarilor, meniul este specific unui gastro-bar urban cu all-day breakfast si burgers.
“Pentru noi, Simbio inseamna prieteni. Esti inconjurat de oameni prietenosi, intr-o atmosfera relaxata, pe care Eliza ne-a ajutat sa o redam prin evidentierea personalitatii fiecarei incaperi. De exemplu, in salonul cu luminator am asezat o masa mare comunala cu oglinda, in care se reflecta sticla pictata de sus. Intr-o alta incapere avem inca o masa comunala, in jurul careia se aduna oameni necunoscuti, care pot pleca prieteni. Iar jos, in bar, am creat o atmosfera industriala, mobiland depozitul vechi al casei cu rafturi de fier si tabla. Barul este turnat din beton, iar scaunele sunt replici ale scaunelor folosite de mecanici. Vom avea la vara amenajata si mansarda, un spatiu deschis si cu o terasa luminoasa, iar in curtea din spatele casei ne vom racori la umbra gutuiului. Si totul se intampla intr-o casa cu o istorie de peste un secol, pe care am amenajat-o astfel incat sa cuprinda exact atmosfera pe care ne-o dorim acasa la Simbio”, spun Dana Nica & Iulia Younis, co-fondatoarele Simbio.
Simbio Kitchen&Bar este deschis in fiecare zi, de la 10 dimineata pana la 12 noaptea, iar vinerea si sambata pana mai tarziu.
carmen.ionescu@modernbuyer.ro
Cmentariile sunt închise