Rodrigo Sandor va reprezenta Europa de Est la finala concursului S.Pellegrino Young Chef 2016
Rodrigo Sandor, Chef de Partie la restaurantul Costes Downtown d in Budapesta, Ungaria, este castigatorul pentru Europa de Est a concursului San Pellegrino Young Chef 2016, urmand sa reprezinte regiunea la finala mondiala de la Milano, ce va avea loc in luna octombrie a.c.
Competitia semifinalistilor din regiunea Europa de Est a avut loc recent, la Centrul de Gastronomie din METRO Militari, Romania fiind pentru al doilea an consecutiv gazda acestei etape. Rodrigo Sandor a castigat in fata celorlalti noua semifinalisti – Nicolae Predescu, Ljubisa Pljevaljcic, Filip Voicu, Milan Tanczer, Vlad-Mihail Burlacu, Bogdan Manea, Anca Elena Socoliuc, Igor Belošević si Barnabás Hack, cu preparatul “Obraz de porc de Mangalita cu piure de conopida caramelizata, sos de stafide si tortellini de sfecla rosie”.
Tanarul bucatar se va antrena in lunile urmatoare sub indrumarea mentorului sau, Adrian Hadean, pentru a se pregati cat mai pentru confruntarea cu ceilalti 19 finalisti regionali: finala San Pellegrino Young Chef 2016. Juriul din marea finala este format din cei “Sapte Intelepti”: David Higgs, Carlo Cracco, Gaggan Anand, Elena Arzak, Mauro Colagreco, Wylie Dufresne, Roberta Sudbrack.
Anul acesta, pste 3.000 de bucatari din peste 90 de tari s-au inregistrat pe platforma dedicata FineDiningLovers.com, inscriind in concurs preparate reprezentative, in conformitate cu personalitatea lor gastronomica, cu gusturile si preferintele lor culinare. Dintre acestia, au fost selectati doar 10 semifinalisti pentru fiecare dintre cele 20 de regiuni geografice indexate in concurs. (foto: finedininglovers.com)
Cmentariile sunt închise