S-a dat startul la voturi pentru Premiile Food&Bar
Pana pe data de 15 noiembrie 2015 va puteti vota restaurantul, barul, cafeneaua, compania delivery ori firma de catering etc. preferata, oferindu-i astfel mai multe sanse in cursa pentru castigarea “Premiului Publicului”.
Categoria „Premiul Publicului”, respectiv a 15-a sectiune din cadrul Premiilor Food & Bar, isi desemneaza castigatorul in modul urmator: in perioada 20 octombrie – 15 noiembrie 2015 va fi accesibil un formular public unde orice persoana poate vota restaurantul, barul, firma de catering etc. preferate, fara nici o restrictie. Nu sunt luate in calcul voturile multiple trimise de pe acelasi IP. Cei care primesc cel mai mare numar de voturi – Castigatorii – sunt diferentiati in categoriile corespondente profilului lor de activitate (de ex. restaurante, QSR, bar/pub, delivery etc). O categorie la Premiul publicului se formeaza numai in cazul in care numarul de voturi pentru companiile din acel domeniu depaseste 10% din totalul voturilor exprimate. De exemplu, daca numarul total de voturi acordate cafenelelor nu depaseste 10% din numarul total de voturi publice, nu se formeaza categoria de premiere „cafenele”. Pentru fiecare categorie formata la Premiul Publicului se va comunica top 3 castigatori.
In ceea ce priveste categoriile 1 – 14, Food & Bar Magazine alcatuieste o baza care cuprinde mii de clienti, furnizori si profesionisti Horeca (proprietari, top management, top executive, specialisti independenti). Fiecare dintre acestia primeste un mesaj e-mail prin intermediul caruia sunt invitati voteze pentru fiecare categorie de premii de la 1 la 14. Nu sunt luate in calcul mesajele nesolicitate, venite din partea persoanelor care nu se afla pe lista de vot stabilita de Food & Bar sau voturile pentru propria afacere, in cazul profesionistilor din horeca. Fiecare votant poate trimite un singur mesaj. Castigatorii sunt cei care, la final, acumuleaza cel mai mare numar de voturi. Pentru fiecare categorie de la 1 la 14 se acorda trei distinctii: Premiul I, Premiul II, Premiul III. Lista nominalizarilor pentru fiecare categorie este publica, pe site-ul Premiilor Food & Bar.
Pentru Categoria 16, Food & Bar isi rezerva dreptul de a decerna o distinctie acelui (acelei) restaurant, cafenele, bar, firme de catering etc. sau persoane care s-a evidentiat pe parcursul anului. Sunt luate in calcul diverse aspecte, cum ar fi: inovatia/constanta, strategia de business, proiectele speciale, diferentierea in piata, notorietatea etc. Premiul se acorda de catre echipa Food & Bar Magazine. Se acorda o singura distinctie: Premiul I.
Premiile Food & Bar se afla in 2015 la cea de a opta editie consecutiva. Este singurul eveniment care ii reuneste in fiecare toamna pe cei mai importanti oameni din horeca intr-un cadru distins, de inalta tinuta. Ceremonia de decernare a Premiilor Food & Bar va avea loc pe data de 24 noiembrie 2015 la Fratelli Studios.
Cmentariile sunt închise