Salad Box vizeaza o crestere de peste 40% a cifrei de afaceri in 2016
Salad Box a inaugurat astazi, 19 februarie 2016, primul sau restaurant amplasat stradal din Capitala, pe strada Franceza din Centrul Vechi. Aceasta este cea de-a 10-a unitate Salad Box, respectiv a 34-a la nivel national, iar investitia s-a ridicat la circa 70.000 de euro. Bazat pe conceptul ‘’healthy food’’, Salad Box ofera atat hrana sanatoasa, proaspata si rapida, la preturi accesibile, cat si posibilitatea de a-si crea singuri, dupa preferinte, propriile salate, din peste 40 de ingrediente. Meniul cuprinde, pe langa salate, si supe-crema, deserturi pe baza de iaurt, freshuri si limonade. Potrivit oficialilor companiei, de la inceputul lunii martie aceasta locatia va pune la dispozitie si serviciu de catering.
Pentru 2016, planurile Salad Box vizeaza expansiunea retelei cu un numar de restaurante mai mare decat anul trecut, cand au fost inaugurate 11 locatii, atat in tara cat si in strainatate.
„Daca pana acum am avut o strategie, sa zicem, de acaparare a pietei, respectiv am vrut sa ne asiguram cele mai bune locatii, pe viitor ne vom concentra investitiile atat in calitatea serviciilor cat si in resursele umane. Insa, nu vom neglija partea de expansiune, vom continua sa deschidem noi restaurante, vor fi multe inaugurari in urmatoarele luni, atat in Capitala cat si in tara. Planurile pe termen lung vizeaza sa transformam Salad Box in al doilea lant dupa Mc Donald’s, din punct de vedere al numarului de locatii. De asemenea, ne vom continua extinderea in strainatate, printre tarile vizate numarandu-se Anglia si chiar Japonia, precum si din regiunea scandinava”, a declarat Dan Isai, CEO Salad Box.
In ceea ce priveste evolutia business-ului, obiectivele vizeaza o cifra de afaceri de circa 20 – 22 milioane euro in 2016, in crestere fata anul trecut cand aceasta a fost de 14 milioane euro.
Conceptul Salad Box a fost lansat in 2012, in Cluj-Napoca, prin deschiderea unei mici locatii de circa 20 mp si 4 angajati. In 2013, compania a dezvoltat un sistem de franciza bazat pe proceduri clare si un model de business scalabil, ceea ce a permis extinderea rapida a afacerii la nivel national si international. Astazi, Salad Box numara 37 de restaurante (34 in Romania, trei in Germania si Ungaria) si peste 500 de angajati.
Carmen.ionescu@modernbuyer.ro
Cmentariile sunt închise