Se apropie selectiile Bocuse D’Or Europe

Budapesta va gazdui selectiile europene pentru prestigioasa competitie Bocuse D’Or, intre 10 si 11 mai 2016. Selectiile vor avea loc in cadrul targului international Sirha Trade Show, dedicat profesionistilor din industria alimentara si industria opsitalitatii, ce va avea loc in perioada 9 – 11 mai a.c. in capitala Ungariei.

Douazeci de bucatari-candidati din tot atatea tari din Europa vor fi insotiti de un chef profesionist si isi vor demonstra talentul, abilitatile si maiestria in fata unui juriu prestigios si a unui public entuziast. Tehnica de lucru, respectul fata de produse, gustul, dar si utilizarea optima si eficienta a ingredientelor sunt doar cateva dintre criteriile pe care juriul le va lua in considerare pentru a selecta finalistii. Temele concursului vor fi anuntate curand pe pagina oficiala a evenimentului.
Castigatorii selectati vor „primi” un loc in finala Bocuse D’Or World Culinary Contest ce va avea loc in cadrul targului international Sirha din Lyon, Franta, in perioada 24-26 ianuarie 2017.

Sirha Trade Show este un targ international dedicat profesionistilor din industria alimentara si sectorul hotelier, care isi continua dezvoltarea cu o prima editie in Ungaria. Evenimentul va reuni companii-cheie din industria de retail si cea Horeca din Ungaria si din intreaga Europa de Est. Sunt asteptate peste 300 de companii expozante, atat din Ungaria cat si din strainatate si peste 20.000 de vizitatori.

Sirha are loc o data la doi ani in Lyon, Franta. La editia din 2015 au participat peste 3.000 de expozanti si branduri, iar numarul vizitatorilor a ajuns la aproape 190.000, din care aproape 20.000 de chef-i si aproape 1.000 de jurnalisti din intreaga lume. Editia Bocuse d’Or 2015 a reunit 60 de natiuni, 120 de chef-i, 24 de finalisti si 2.700 de sustinatori.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise