Seara dedicata iubitorilor de peste si fructe de mare, la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe anunta organizarea serii Fish & Wine, dedicata iubitorilor de peste si de fructe de mare, evenimentul urmand sa aiba loc in data de 19 iulie, pe terasa restaurantului.

Incepand cu ora 18.00, este disponibil meniul special pregatit de Chef Corneliu Carstea:

*Creveti proaspeti, marinati in suc de lamaie, ulei de masline presat la rece, coriandru, busuioc si usturoi;
*Dorada proaspata, asezonat cu sare de mare, piper rosu si ulei de masline presat la rece;
*Levrek proaspat, asezonat cu sare de mare Maldon, piper rosu si ulei de masline presat la rece;
*File de somon proaspat, uns cu ulei aromatizat cu rozmarin proaspat, usturoi, coaja de lamaie si un praf de boia afumata;
*Pastrav proaspat, pregatit in folie la gratar, aromat cu fenicul, lamaie, ulei de masline si crengute de marar.

Garnituri:
*Frigarui de legume cu amestec de condimente facut in casa, stropite cu sos chimichurri;
*Orez basmati inmiresmat cu turmeric, peste care adaugam ardei rosu, porumb dulce, broccoli si ceapa verde.

„Pentru desavarsirea gustului, oaspetii nostri vor avea la dispozitie o selectie de vinuri alese, iar cele mai adanci taine ale licorii lui Bachus iti vor fi dezvaluite de un somelier”, spun reprezentantii Hard Rock Cafe.

Cmentariile sunt închise