Sheraton a lansat conceptul Brunch Deluxe, cu un meniu semnat Chef Ashlie Dias
Sheraton Hotel a lansat recent un nou concept – Brunch Deluxe, cu un meniu ce poarta semnatura Executive Chef-ului Ashlie Dias. „In fiecare duminica, deliciile gastronomice si serviciile de cinci stele oferite in locatia exclusivista din centrul Bucurestiului promit momente frumoase petrecute in familie. Principala atractie va fi reprezentata de preparatele lui Ashlie Dias, noul Executive Chef, ce coordoneaza bucatariile restaurantelor Avalon, respectiv Benihana, precum si bucataria bistro-ului Centro. Cu imaginatie si pasiune, el combina bucataria franceza, influentele mediteraneene si subtilitatile asiatice pentru a oferi o experienta culinara exceptionala. In plus, oaspetii de la Brunch-ul Sheraton vor savura exotice specialitati japoneze gatite chiar in fata lor de catre bucatarii restaurantului Benihana”, spun reprezentantii Sheraton Hotel.
In cadrul Brunch Deluxe, copiii vor savura prajiturile de la Centro Cakes, in timp ce parintii vor fi invitati la degustarile de vinuri nobile si branzeturi fine prezentate de catre somelierul Sheraton. De asemenea, muzica live si locul de joaca dedicat celor mici completeaza o duminica perfecta in familie.
Brunch Deluxe va fi disponibil in fiecare duminica, in restaurantele Avalon, respectiv Benihana, in intervalul orar 12:00 – 16:00, la pretul de 195 lei de adult, respectiv 95 lei de copil (intre 7 si 12 ani). Copiii pana in 7 ani beneficiaza de acces gratuit.
Sheraton Bucuresti este parte a lantului hotelier Starwood Hotels & Resorts, care a fost preluat in 2016 de catre Marriott International.
Cmentariile sunt închise