“Smoke, Fire and Spice”, un nou meniu in editie limitata la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe Bucuresti lanseasa meniul “Smoke, Fire and Spice”, ce contine sosuri si mirodenii ce acompaniaza feluri traditionale de pe tot globul.
“Un trend important al acestui an vizeaza elementele cu caracter etnic, din zone precum Africa sau Asia de Est. Meniul “Smoke, Fire and Spice” se inscrie exact in aceasta tendinta, oferind clientilor sansa sa experimenteze condimente pe care poate nu le-ar fi testat niciodata. Prepararea pe gratar a produselor scoate cel mai bine in evidenta aceasta diversitate incitanta de arome”, a spus Darryl Mickler, Senior Director de Cercetare si Dezvoltare la Hard Rock International.
Meniul “Smoke, Fire & Spice” include mirodenii si sosuri preparate dupa retete speciale, ce acompaniaza frigarui suculente de pui, porc, vita sau creveti, gatite pe gratar. Toate felurile de carne sunt servite pe o tava fierbinte de fonta, alaturi de lipie indiana, legume la cuptor, branza rasa si salata Coleslaw cu susan.
Doritorii pot alege dintre urmatoarele sosuri:
- Kalbi (Coreea) – Un duet dulce si savuros pe baza de soia si ghimbir;
- Charmoula (Africa de Sud) – Un amestec rebel de coriandru, usturoi si lamaie, presarat cu praf de piper rosu;
- Jerk Mayo (Jamaica) – Maioneza condimentata cu ardei habanero, cu note de ghimbir si ceapa;
- Barbacoa (Mexic) – Un sos pentru amatorii de senzatii tari, cu ardei chipotle, ceapa si usturoi;
- Yakitori (Japonia) – Mix asiatic pe baza de soia, sake si piper Szechuan;
- Chimichurri (America de Sud) – Un amestec perfect de usturoi si coriandru, care insoteste in mod traditional mancarea argentiniana.
Meniul “Smoke, Fire & Spice” va fi disponibil si va fi disponibil pana la sfarsitul lunii septembrie.
Cmentariile sunt închise