“Start vot” pentru Premiile Food&Bar

premiilefoodbar2016

S-a dat startul la voturi pentru Premiile Food&Bar, singurul eveniment care reuneste in fiecare toamna numerosi antreprenori din industria Horeca, F&B manageri si executive chef-i ai celor mai renumite restaurante, hoteluri, reprezentanti ai cafenelelor, pub-urilor, companiilor de delivery sau catering, precum si top managementul celor mai importanti furnizori din domeniu. Pana pe 14 noiembrie 2016 puteti vota restaurantul, barul, cafeneaua, compania delivery ori firma de catering etc. preferate, oferindu-le astfel mai multe sanse in cursa pentru castigarea “Premiului Publicului”.

Categoria „Premiul Publicului”, respectiv a 15-a sectiune din cadrul Premiilor Food & Bar, ceasta categorie, denumita Premiul Publicului, isi desemneaza castigatorul in modul urmator: in perioada 17 octombrie – 14 noiembrie 2016 va fi accesibil un formular public unde orice persoana poate vota restaurantul, barul, firma de catering etc. preferate, fara nici o restrictie. Nu sunt luate in calcul voturile multiple trimise de pe acelasi IP.
Cei care primesc cel mai mare numar de voturi – Castigatorii – sunt diferentiati in categoriile corespondente profilului lor de activitate (de ex. restaurante, QSR, bar/pub, delivery etc). O categorie la Premiul publicului se formeaza numai in cazul in care numarul de voturi pentru companiile din acel domeniu depaseste 10% din totalul voturilor exprimate. De exemplu, daca numarul total de voturi acordate cafenelelor nu depaseste 10% din numarul total de voturi publice, nu se formeaza categoria de premiere „cafenele”. Pentru fiecare categorie formata la Premiul Publicului se va comunica top 3 castigatori.

In ceea ce priveste Categoriile 1 – 14, etapa votului final are loc in perioada 17 octombrie – 14 noiembrie 2016, iar pentru aceasta Food & Bar Magazine alcatuieste o baza care cuprinde mii de clienti, furnizori si profesionisti horeca (proprietari, top management, top executive, specialisti independenti). Fiecare dintre acestia primeste un mesaj e-mail prin intermediul caruia sunt invitati voteze pentru fiecare categorie de premii de la 1 la 14.
Nu sunt luate in calcul mesajele nesolicitate, venite din partea persoanelor care nu se afla pe lista de vot stabilita de Food & Bar sau voturile pentru propria afacere, in cazul profesionistilor din horeca. Fiecare votant poate trimite un singur mesaj. Castigatorii sunt cei care, la final, acumuleaza cel mai mare numar de voturi. Pentru fiecare categorie de la 1 la 14 se acorda trei distinctii: Premiul I, Premiul II, Premiul III.

In ceea ce priveste Categoria 16, Food & Bar Magazine isi rezerva dreptul de a decerna o distinctie acelui (acelei) restaurant, cafenele, bar, firme de catering etc. sau persoane care s-a evidentiat pe parcursul anului. Sunt luate in calcul diverse aspecte, cum ar fi: inovatia/constanta, strategia de business, proiectele speciale, diferentierea in piata, notorietatea etc. Premiul se acorda de catre echipa Food & Bar Magazine. Se acorda o singura distinctie: Premiul I.

Ceremonia de decernare a Premiilor Food&Bar va avea loc pe data de 23 noiembrie 2016 la Fratelli Studios.

Cmentariile sunt închise