Flavours Food Design a inaugurat oficial Stradale, un proiect de restaurant semnat de Chef Foa, axat pe „street food” si „live cooking”. Amenajat intr-o suprafata de 600 de metri patrati la parterul cladirii de birouri Bucharest Business Park (BBP), restaurantul reprezinta o investitie de peste 200.000 euro, avand suportul CA IMMO pe partea de echipamente si fit out. Stradale ofera 180 de locuri, iar pe parcursul pranzului poate servi pana la 600 de persoane la mese, pe langa optiunea express de take away.
Stradale va avea, in premiera in Romania, un Robata Grill si un Tandoor Oven, unde se concentreaza zona de live cooking. Chef Foa mizeaza si pe design-ul restaurantului, cosmopolit si confortabil, precum si pe flexibilitatea spatiului, care permite organizarea de evenimente after hours.
„Flavours a pornit la drum concentrandu-se pe timpul liber. Acum ne orientam spre o alta zona de timp – cel petrecut la birou. Majoritatea prietenilor nostri lucreaza intr-un birou, dar nu au o optiune reala, care sa-i satisfaca, pentru masa de pranz. In ultima vreme, toata lumea e indragostita de Street Food. Asa si Flavours – diferenta este ca noi l-am pus deja in practica la Stradale. Am pus mult suflet in acest proiect, am investit mult in echipa, design si in crearea meniului”, a declarat Chef Foa, Executive Chef Flavours Food Design.
Stradale ofera si o solutie de breakfast si mai ales de coffee & cocoa. Cafeaua este un blend premium, pregatit in parteneriat cu Guido, magazinul de specialitate care are propria prajitorie si scoala de cafea.
Restaurantul Stradale va fi deschis publicului incepand cu data de 31 martie 2015.
Fondata in anul 2002, Flavours Food Design activeaza in trei domenii de business interconectate si anume: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Le Bistro, Fratelli Espresso Bar, Fratelli Beach & Club) si operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).
Autor: Carmen.ionescu@modernbuyer.ro
Cmentariile sunt închise