Tendinte in industria bauturilor: “cafeaua curcubeu”

O noua tendinta isi face simtita prezenta in industria alimentara: moda “curcubeu”. Dupa ce a aparut initial la cateva preparate simple, precum covrigei sau pizza, cea mai recenta “victima” a trendului multicolor este cafeaua. Mason Salisbury, un barista din Statele Unite, a dus “curcubeul” in domeniul bauturilor, transformand preparatele pe baza de cafea in mici opere de arta. Acesta a explicat ca adauga coloranti alimentari in spuma de lapte, reusind astfel sa creeze modele uimitoare, multicolore.

Salisbury spune ca e nevoie de multe ore de practica pentru a reusi sa torni spuma de lapte-curcubeu in linii precise, dar nu este o tehnica foarte dificila, iar pentru practica nu se risipeste o cantitate prea mare de espresso. In ceea ce priveste gustul, Salisbury spune ca unor clienti le place foarte mult, altora nu. „Un iubitor al cafelei nu ar aprecia acest „curcubeu” din spuma de lapte, deoarece schimba gustul cafelei. Insa, pentru multi clienti este ceva nou, atractiv si distractiv”, a declarat acesta.

Creatiile sale pot fi vizualizate pe contul sau de Instagram, ibrewcoffee, atat sub forma de fotografii cat si video. (Foto: Instagram)

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise