Terminus s-a redeschis, pozitionandu-se ca pub cu specific romanesc
Dupa o pauza de doi ani de functionare si o renovare ce-i pastreaza farmecul, pub-ul Terminus, deschis in 1998 si devenit un punct de referinta al iesitului in oras al acelor vremuri, s-a redeschis recent intr-o noua formula.
Noua abordare este cea de pub cu specific romanesc, iar noul meniu ii poarta pe gurmanzi in intreaga tara. „Meniul este inchegat, numai cu preparate traditional romanesti, dupa retete autentice, adunate din intreaga tara. De la carnatii Virsli din Hunedoara, care erau preferatii lui Avram Iancu, la saramura lipoveneasca din Delta, de la borsul de sfecla din Bucovina la ciorba de ciocanele din Muntenia, trecand pe Dealul Negru pentru o portie de mici de la Dedulesti, toate mancarurile sunt facute cu migala si prezentate intr-o forma actuala. Meniul nu omite nici preparate populare in casele tuturor romanilor, precum salata de beuf sau sarmalele de porc in varza murata, dar si fripturi la gratar sau la cuptor. Toate mancarurile sunt gatite in stil traditional, numai cu condimente naturale si ingrediente atent selectionate”, spun reprezentantii pub-ului.
Meniul de mancare este completat de o gama larga de bere la draught si sticla, cu beri speciale, de la Guinness la Angelo Poretti, si cu o gama de cocktailuri pe baza de spirtoase romanesti, precum visinata sau palinca de caise. De asemenea, sunt disponibile circa 50 de etichete de vinuri romanesti, de la crame mai mici sau mai mari, care vin sa completeze preparatele culinare. In plus, clientii care nu pot termina portia de mancare comandata sau daca doresc sa ia pentru acasa, o pot lua in ambalaje eco, care sunt prietenoase cu mediul si nu influenteaza calitatea produsului transportat.
Cmentariile sunt închise