Proprietarii The Harp Irish Pub au lansat la inceputul lunii decembrie un nou concept – The Harp Bakery. Aflata la granita dintre cafenea, boulangerie si bistro, The Harp Bakery combina caracteristicile unei acestor trei concepte intr-o formula originala. Interiorul clasic si confortabil are aerul unui camin primitor, unde clientii gasesc o cafea de cea mai buna calitate, patiserie autentica frantuzeasca, paine proaspat coapta, gustari consistente, dar si o selectie de preparate culinare elaborate.
„Atunci cand am inceput sa creionam proiectul The Harp Bakery, o extensie a brandului The Harp Irish Pub, am plecat de la ideea de a crea un loc special in centrul Bucurestiului, care sa devina un reper al zonei, un punct de intalnire pentru cei care vin in Piata Unirii. Si cred ca, daca ne uitam acum in jur, am reusit sa ne atingem acest obiectiv”, spune Florin Dudulac, managerul The Harp.
Pentru amenajarea The Harp Bakery au fost folosite materiale naturale, calde – caramida, lemn, piele – care dau o senzatie placuta, confortabila, autentica. In centrul conceptului se afla semineul, un element puternic care incalzeste spatiul, la propriu si la figurat. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, iar iluminarea este calda si odihnitoare.
Bucataria deschisa intareste legatura dintre The Harp Bakery si oaspetii sai, care pot vedea cum bucatarii pregatesc pe loc preparatele apetisante.
Clientul gaseste produse de patiserie autentica frantuzeasca, selectionate si aduse in Romania de Nicolai Tand, precum si preparate pentru gustari consistente si chiar mese complete: sandwich-uri si wrap-uri, quiche-uri, salate, pizza, paste, dar si cinci feluri principale elaborate, alese grija de chef Arpad Bran.
La The Harp Bakery, cafeaua – cele doua sortimente Totti (blend si single origin), furnizate de Strauss Romania, este cartea de vizita. De trainingul echipei de barmani s-a ocupat Paul Ungureanu, unul dintre cei mai titrati barista romani, castigator al numeroase premii in competitii locale si internationale.
Deschisa la inceputul lunii decembrie, The Harp Bakery este prima faza a proiectului de dezvoltare a brandului The Harp. La inceputul anului viitor va fi finalizata si cea de a doua faza – extinderea The Harp Irish Pub. Localul isi va mari capacitatea de la 100 la 220 de locuri, devenind unul dintre cele mai mari restaurante din centrul Bucurestiului.
The Harp Irish Pub, detinut de omul de afaceri George Vaduva, este unul dintre cele mai vechi restaurante din Bucuresti, fiind deschis 1995. In urma cu doi ani, in 2013, intreaga locatie a trecut printr-o transformare completa care a presupus reamenajarea interioara si exterioara si rebranding.
Cmentariile sunt închise