TOMATINO – Festivalul Roșiilor de la RUAL revine cu o a doua ediție mai savuroasă

Pe 26 și 27 iulie, Rual Aprobistro a pregătit pentru oaspeții săi un adevărat regal al ingredientului verii într-un meniu creat de Chef Laurențiu și invitatul său special – Chef Alin Barabancea. Preparatele sunt gândite astfel încât roșiile să fie puse în valoare și apoi savurate în diferite texturi și folosind tehnici diverse, iar cei care aleg să participe vor putea să-i urmărească pe cei doi chefi întrecându-se în măiestrie în food court-ul special amenajat pe terasa bistroului.

Meniul a fost deja anunțat, intrarea este liberă, dar având în vedere capacitatea limitată a terasei, recomandarea este să rezervați din timp o masă la numărul – 0725 995 974:

  • Supă rece de tomate (gazpacho andaluz), brioșă cu ulei de măsline
  • Ciorbă de roșii cu găluște de gris și foie gras
  • Imam bayildi (vânată coaptă, ragout de miel și vită, zacuscă de roșii cu hribi)
  • Ragout de roșii cu lăptucă, șnițel de vânată cu prosciutto cotto și provolone
  • Bao “Pescador” (chifle bao, file de biban în panko, pesto de roșii uscate, salată de fasole verde cu roșii)
  • Salata “Axaraquia” (roșii, castraveți, kumquats, salata baby gem, ceapa roșie, cremă de avocado, creveți la grill, vinaigrette de mango)
  • Tacos carnitas (tacos, mușchi de vită grill, salsa de roșii cu jalapeno, coriandru)
  • Midii “marinara”
  • Carpaccio de rosii cu pepene, ceapă roșie și busuioc, samosa din brânză de capră
  • Panini “Bari” (focaccia, chiftele din carne de vită cu busuioc și parmezan în sos de roșii, chipsuri crocante de vinete cu miere)
  • Brioșă scandinavă cu macrou la grătar (brioșă cu cărbune vegetal, macrou grill, salată de ceapa roșie cu măr verde și mărar, ketchup de căpșuni cu roșii, maioneză verde cu ulei de mărar)
  • Osso bucco Milanese (rasol de vită gătit 5h în sos de roșii, risotto cu șofran și gorgonzola, gremolata)
  • Burger “tomatino” (brioșă, cașcaval afumat, șnițel de roșie, chutney de dovleac cu nduja, chipsuri crocante de vinete)
  • Papanasi & champagne
  • Tort diplomat

 

În plin sezon de roșii coapte și gustoase, Rual AproBistro ilustrează creativitatea într-un festival care promite să-și ducă oaspeții într-o veritabilă călătorie culinară. Meniul pregătit urmărește să pună în valoare complexitatea simplității, să evidențieze tendințele și prospețimea ingredientelor de calitate într-o nouă ediție Tomatino.

Cmentariile sunt închise