Tomatino – festivalul roșiilor la Rual – primul AproBistro
Rual AproBistro, pune în valoare ingredientul vedetă al verii: roșiile, anunțând un weekend special dedicat lor. Pe 28 și 29 iulie, bucătăria restaurantului se mută exclusiv pe terasă, în curtea din strada Mihai Eminescu 114-116, unde cheful casei – Laurențiu Hairadin, alături de invitații săi: Chef Cristina Dumitrașcu – recent revenită de la stagiu de pregătire în Copenhaga, și Chef Vasile Bejenaru, au pregătit un meniu special dedicat tomatelor.
Preparatele celor trei chefi sunt gândite astfel încât roșiile să fie gătite, prezentate și savurate în diferite texturi și folosind diverse tehnici de preparare. În cadrul festivalului “Tomatino” veți putea cumpăra legume provenind de la ferma proprie a restaurantului de la aprozarul din curte, dar veți putea asista și la sesiuni de live grill cooking, pirostii și grătar argentinian, dispuse în food court-ul special amenajat. Intrarea este liberă iar meniul propus poate fi comandat în regim à al carte, fiecare preparat putând fi comandat individual:
- Galette de tomate și brânza de oaie
- Gazpacho cu gutui
- Bruschete cu roșii
- Smorrebrod – sandwich scandinav
- Consommé de roșii
- Goffre cu roșii marinate și păstrăv somonat
- Adana kebab cu roșii și vinete
- Tocana de miel la pirostrii cu sos de roșii și menta
- Midii cu sos de roșii
- Burger de roșii cu caș afumat
- Tacos cu rib eye și salsa de roșii
- Orez cu lapte și dulceață de roșii cu boabe Tonka.
În plin sezon de roșii coapte și gustoase, Rual AproBistro pune în valoare ingredientul vedetă al verii printr-un festival dedicat lor. Intrarea este liberă, dar luând în considerare capacitatea limitată a terasei, recomandarea este să rezervați din timp o masă la numărul: 0725 995 974.
Laurențiu Hairadin, chef Rual și-a dezvoltat abilitățile lucrând în țară și în străinătate, dornic să-și îmbunătățească tehnica prin disciplină, muncă și răbdarea de a-și pune amprenta pe localul în care gătește și care-i poartă numele. La Rual, meniul urmărește să pună în valoare complexitatea simplității, să evidențieze tendințele și prospețimea ingredientelor de calitate – cum este de altfel și prezentul festival Tomatino. Mai multe detalii despre conceptul primului aprobistro din țara noastră și despre Laurențiu, puteți citi aici.
Cmentariile sunt închise