Un nou meniu la restaurantul Sardin

Restaurantul Sardin, cunoscut pentru preparatele sale de influenta autentica nordic italiana, a introdus recent un nou meniu, ce contine preparate menite sa se integreze perfect cu noul sezon.

edf

Preparatele sunt atat pe baza de carne cat si pe baza de fructe de mare, cum fi: fileul de dorada cu caponata; lupul de mare în crusta de ierburi aromate, spanac sote si sos de lamaie; filetto di manzo Rossin, pastele cu creveti si dovlecei, un trio de peste in sos rosu delicios samd. Toate preparatele sunt realizate din ingrediente premium, proaspete, naturale, majoritatea de provenienta italieneasca. Luna aceasta, Sardin va inaugura oficial si terasa.

Restaurantul Sardin a fost inaugurat la finalul lunii ianuarie 2017, pe Bulevardul Mircea Voda, la numarul 39H, intr-un spatiu amenajat de cunoscutul arhitect Corvin Cristian, ce a propus un design traditional mediteranean cu influente contamporane si urbane. In plus, multe elemente din interior sunt realizate pe comanda sau fac parte din colectia de antichitati a fondatorilor restaurantului.

Cmentariile sunt închise