Un nou restaurant Bocca Lupo s-a deschis in Phoenicia Grand Hotel Baneasa
Proprietarii brandului de restaurante cu specific italian Bocca Lupo au deschis recent o noua locatie, in cadrul complexului Phoenicia Grand Hotel, din zona Baneasa din Capitala. Meniul poarta semnatura aceluiasi Mihai Bazavan, chef-ul care a creat si meniurile celorlalte doua restaurante Bocca Lupo. Meniul divers cuprinde atat cateva sortimente de pizza si paste, precum si preparate rafinate, vedetele fiind pestele si fructele de mare. Design-ul restaurantului pastreaza decorul care l-a facut celebru, elementele icnonice fiind Fiatul de culoare galbena, corpurile de iluminat rosii si mesele cu fete cadrilate alb-albastru.
Primul restaurant Bocca Lupo fost deschis in luna august 2014 in Bucuresti, in zona Eroilor. Specificul este italian, mai precis toscan, iar denumirea sa provine de la o urare de noroc folosita de italieni. Decorul a fost semnat de Cristian Corvin, care a creat un spatiu ce trimite cu gandul la filmele italiene ale anilor ’50 – ’60. Elementele de decor ce l-au facut celebru in peisajul bucurestean sunt Fiatul 850, de culoare galbena, in care se prepara pizza si focaccia, si scuterul Vespa, suspendat pe un perete. In vara anului trecut, proprietarii au deschis si primul Bocca Lupo din afara Bucurestiului, pe litoralul Marii Negre, in cadrul complexului Phoenicia din Mamaia Nord.
Cmentariile sunt închise