Gastronomie fina pentru toti la Zilele Octopus

Restaurantul Octopus, cu un meniu specific cu preparate din peste si fructe de mare, organizeaza, in perioada 28-29 ianuarie 2016, Zilele Octopus – gastronomie fina pentru toti.  Timp de doua zile, restaurantul gazduit de casa lui Caragiale din strada cu acelasi nume vine in intampinarea pasionatilor de gastronomie. „Planul este sa pastreze totul la cel mai inalt nivel dar sa reduca drastic nota de plata pentru pranz, cina sau orice alt moment al zilei considerati oportun pentru o astfel de experienta. 75 de lei este pretul meniului pentru acest eveniment, si este format dintr-o gustare, un fel principal si un desert, fiecare la alegere din cele mai populare optiuni a la carte”, spun reprezentantii restaurantului.

Octopus restaurant

Meniu pentru Zilele Octopus cuprinde:

Gustare:

  • Dome Octopus Carpaccio – caracatita, mix de salate si piure de lamaie
  • Scallops Saint Jacques – Saint Jacques, terci de mamaliga cu lapte, baby spanac sote, clorofila de spanac si caviar de sfecla
  • Seafood Soup – Saint Jacques, monkfish, caracatita, creveti rosii, sofran
  • Foam Of Cauliflower And Crispy Chorizo – spuma de conopida si chorizo crocant

Fel principal:

  • Seafood Paccherri – creveti rosii, midii verzi, Saint Jacques, calamar, capere, masline, caviar, sepie
  • Mackerel Fillets – file de macrou, piure de ardei rosu, mazare, baby morcovi, emulsie de lamaie, pudra de masline negre
  • Grilled Octopus – caracatita, trufe negre, piure de telina cu trufe, edamame, pudra de masline negre, pamant de ulei de masline
  • Red Tuna Fillet – file de ton rosu, edamame, ghimbir murat, wakame si sos asiatic

Desert:

  • Raspberry Crème Brulee And Angel Hair – crème brulee de zmeura si „par de inger”
  • Chocolate Trio – ciocolata alba, ciocolata neagra, ciocolata cu lapte.

Pentru mai multe detalii si rezervari accesati pagina Octopus.

 

 

Cmentariile sunt închise