Prima editie a fost un real succes, atingandu-si scopul de a avea vizitatori exclusiv din industrie si expozanti din toate categoriile importante pentru locatiile Horeca. FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO 2018 s-a bucurat de prezenta a 2.000 de vizitatori, profesionisti din industrie si 50 de expozanti.
Atat workshop-urile cat si demonstratiile culinare au reprezentat un punct forte al evenimentului, atragand un numar important de vizitatori. Pe scena FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO au urcat atat chefi cu renume care au sustinut demonstratii culinare spectaculoase, cat si profesionisti care au dezbatut provocarile cu care industria se confrunta.
Prezentarile de produse sau servicii si discutiile fata in fata au continuat si in standurile companiilor expozante, astfel vizitatorii au avut parte de 3 zile pline de “actiune”.
Pe langa prezentarea informatiilor si ofertelor comerciale, FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO a fost o excelenta ocazie pentru networking de calitate intre operatorii si furnizorii Horeca.