Foodservice & Hospitality Expo
Data

21 - 23 septembrie 2019

Locatia

Romexpo Pavilion B1, Bucuresti

Organizator

Horeca Insight

A doua editie a expozitiei internationale B2B destinata industriei HORECA - Foodservice & Hospitality Expo 2019

Evenimentul FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO ofera expozantilor – furnizori de produse alimentare si non-alimentare, mobilier, echipamente si solutii pentru operatorii din Horeca – posibilitatea de a-si prezinta intreg portofoliul de produse, atat prin intermediul standurilor proprii din cadrul expozitiei, cat si prin intermediul unor demonstratii practice.
Expozitia se desfasoara pe durata a 3 zile, in spatiile expozitionale Romexpo, care dispun de toate facilitatile necesare amplasarii standurilor si organizarii evenimentelor conexe – sesiuni de gatit, seminarii, prezentari etc. In cadrul expozitiei este permis doar accesul vizitatorilor profesionisti din industria Horeca: manageri, antreprenori sau specialisti din domeniu. Intrarea se face exclusiv pe baza de inregistrare.

Foodservice & Hospitality Expo nu reprezinta doar o platforma ce prilejuieste intalniri de business pentru toti profesionistii din Horeca, ci le ofera si oportunitatea de a fi la curent cu ultimele tendinte din aceasta industrie.
Va asteptam la Foodservice & Hospitality Expo sa descoperiti noutatile, inovatiile, tendintele pietei Horeca, sa descoperiti noi oportunitati de business, sa va bucurati de numeroase ocazii de networking cu oamenii din industrie si sa experimentati atmosfera singurei expozitii internationale din Romania destinata industriei Horeca!

Structura

Expozitie de produse si servicii destinate industriei Horeca.




Business Events

Demonstratii culinare, concursuri de bucatari, de bartending si preparare a cafelei, training-uri, Masterclass de vinuri romanesti, pairing de vinuri in blind

Networking

Intalniri intre expozanti si partenerii de afaceri.





Vizitatori

Profesionistii din industria ospitalitatii din Romania.





Program Foodservice & Hospitality Expo 2019

Sambata - 21 Septembrie 2019

  • 10.00 Deschidere expozitie
  • 10.30 - 11.30 Cuvant de deschidere
  • 11.30 - 13.00 Demonstratii culinare
    • Chef Samuel le Torriellec - L'Atelier de Samuel le Torriellec - Relais & Chateaux - Tartar de dorada royale, tagliatelle de castaveti cu menta si gimbir murate
    • Chef Catalin Petrescu - Argentine Steak & Sushi - Bucatarie japoneza moderna!
  • 13.00 - 13.15 Paring beer with food - powered by Tuborg
  • 13.15 - 14.00 Demonstratie culinara Chef Jaroslav Mikoska - Retigo – powered by Conti Grup
  • 14.00 - 15:00 Masterclass vinuri romanesti
    Virgil Manescu, unul dintre cei mai renumiti somelieri din Romania, cu o experienta internationala si peste 30 de cursuri in domeniu, va sustine in cadrul Foodservice & Hospitality Expo o degustare aprofundata de vinuri premium Romanesti.
  • 14.15 - 14.30 Paring beer with food - powered by Tuborg
  • 14.30 - 15.15 Lansare produs CREMA CUCINA EL MAESTRO - Chef Romica Harabagiu - Canta Cuzine - powered by Nordic Food
  • 15.15 - 16.00 Demonstratie culinara
    • Ciprian Zobuian - PastryChef Zobuian - Cum putem integra ingredientele locale, utilizate in mod obsinuit in bucatarie, intr-un desert de restaurnat.
  • 16.00 - 16.15 Paring beer with food - powered by Tuborg
  • 16.15 - 17.45 Demonstratii culinare
    • Chef Ashlie Dias - Sheraton Bucharest Hotel
    • Chef Catalin Jernoiu - BistroMar – Peste si fructe de mare

Duminica - 22 Septembrie 2019

  • 10.00 Deschidere expozitie
  • 11.00 - 12.00 Demonstratii culinare
    • Chef Jaroslav Mikoska - Retigo – powered by Conti Grup - Pork Fillet with grilled vegetables and fied polenta. Apple with custard.
    • Chef Razvan Alexandru - Wise Social Catering
  • 12.30-12.45 Paring beer with food - powered by Tuborg
  • 13.00 – 13.45 Demonstratie culinara + pairing vin
    • Chef Bogdan Vavrita & Somelier Sergiu Nedelea
      - Ou posat, dashi infuzat cu bacon, muraturi, crumble, kimchi powde. Porc chop cu unt ars cu miere si tei, gel de struguri si 'gyoza' cu varza caramelizata, castane, fish sauce (miso)
  • 13.45 - 14.00 Paring beer with food - powered by Tuborg
  • 14.00 – 16.30 Concurs “Chefi de Romania” – by Daniela Sima
    • Participanti - Dumitru Bucsa, Claudio Costea, Ciprian Nicolescu, Constantin Ghimpu, Catalin Jernoiu, Adi Pop, Robert Voicu, Orlando Zaharia
    • Juriu: Chef Kiko Moya – 2 stele Michelin, restaurant L’Escaletta, Alicante
      Chef Phillip Hardy - 1 stea Michelin, restaurant Le Mascaret
  • 15.00 – 15.45 Demonstratie culinara
    • Thomas Huit
  • 15.45 - 16.00 Paring beer with food - powered by Tuborg
  • 17.00 – 17.00 Premiere “Chefi de Romania” – by Daniela Sima

Luni - 23 Septembrie 2019

  • 10.00 Deschidere expozitie
  • 10.30 – 17.00
    Concurs UniChef
    UniChef este un program educational sustinut de Unilever Food Solutions Romania, prin care bucatarii la inceput de cariera invata in mod practic despre ultimele noutati din piata, tehnici de preparare, trenduri internationale, acumuleaza cunostinte si informatii din domeniu.
    • Finalisti UniChef Cup 2019 - Roxana Blenche, Nicolae Buniov, Razvan Gabriel Cobut, Liviu Morarescu, Codrut Murgu, Darius Sodinca, George Toparceanu, Oana Trifon
    • Juriu UniChef Cup 2019: Stefan Popescu, Constantin Ghimpu, Ciprian Nicolescu, Claudio Costea, Samuel Le Torriellec
  • 11.15 – 12.00
    Demonstratie culinara Chef Marian Zancianu - Little Texas Iasi - powered by Unilever
  • 12.00 – 13.00
    Demonstratie culinara Chef Joseph Hadad - Joseph by Joseph Hadad / Caju by Joseph Hadad
  • 14.00 – 15.00 Jurizare - Concurs UniChef
  • 15.30 – 16.30
    Demonstratie culinara Kiko Moya - powered by Unilever
    Kiko Moya este unul dintre reprezentantii cheie ai avangardei gastronomice de pe coasta de sud-est a Spaniei - L’escaleta Restaurant 2 Michelin Star
  • 16.30 – 17.00 Premiere - Concurs UniChef
brand

Tarife de participare

Pentru reprezentantii locatiilor Horeca

Bilet de participare

Acces pe toata durata evenimentului
50 lei / GRATUIT*
  • Pentru reprezentantii locatiilor Horeca.
    *pe baza voucherului de gratuitate (exclusiv pentru reprezentatii locatiilor Horeca).
Pentru reprezentantii furnizorilor Horeca

Bilet de participare

Acces pe toata durata evenimentului
200 lei
  • Pentru reprezentantii furnizorilor Horeca.


Parteneri principali


Parteneri expozanti

Eveniment organizat cu sprijinul

Editia 2018

Prima editie a fost un real succes, atingandu-si scopul de a avea vizitatori exclusiv din industrie si expozanti din toate categoriile importante pentru locatiile Horeca. FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO 2018 s-a bucurat de prezenta a 2.000 de vizitatori, profesionisti din industrie si 50 de expozanti.

Atat workshop-urile cat si demonstratiile culinare au reprezentat un punct forte al evenimentului, atragand un numar important de vizitatori. Pe scena FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO au urcat atat chefi cu renume care au sustinut demonstratii culinare spectaculoase, cat si profesionisti care au dezbatut provocarile cu care industria se confrunta.

Prezentarile de produse sau servicii si discutiile fata in fata au continuat si in standurile companiilor expozante, astfel vizitatorii au avut parte de 3 zile pline de “actiune”.

Pe langa prezentarea informatiilor si ofertelor comerciale, FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO a fost o excelenta ocazie pentru networking de calitate intre operatorii si furnizorii Horeca.



Cerere oferta expozant

Contacteaza-ne pentru a primi o oferta personalizata pentru a deveni partener al evenimentului.